Mirësevini në Euro-Gjici SecurityGjithçka që ju nevjitet për sigurinë tuaj..!
Mbroni biznesin, pronën dhe jetën tuaj me "EuroGjici Security"

Kontaktoni

Online Video Surveillance

GPS Vehicle Tracking

Motor & Vehicle Survey

Armored Car Transportation

RRETH NESH

Kompania “EuroGjici” Security shpk, administrohet nga Z.Lavdrim GJICI.

Eshte krijuar në vitin 2001, ajo është shndëruar në një nga shoqëritë e mirënjohura për profesionalizmin, korrektësoinë dhe përkushtimin në përmbushjen e detyrimeve ndaj kontraktuesve potencialë. Ajo është licencuar nga Ministria e Brendëshme me Licensat 1.3 A dhe licencën e kategorisë 1.3 B, për shoqërimin e vlerave monetare ose sendeve të çmuara gjatë transportit të tyre, sipas ligjit Nr.8770 date.19.04.2001

QELLIMI YNE:Të ofrojmë së bashku me partnerët; kompani ndërkombëtare e vendase, nga më të njohurat në fushën e teknologjisë; shërbime survejimi me kamera, sisteme të sigurisë e alarmit nga më të mirat në treg dhe të teknologjisë më të përparuar.

NJOFTIME

MBRONI BIZNESIN,PRONEN DHE JETEN TUAJ ME "EuroGjici Security"

KONTAKTONI

KLIENTET TANE

adana oto kiralama mersin taksi mersin taksi mersin taksi mersin taksi mersin taksi mersin taksi mersin taksi adana oto kiralama mersin taksi mersin taksi